Metode de plata

O comanda plasata pe site ul www.floritimisoara.com poate fi platita prin urmatoarele metode:


Transfer Bancar.

Daca alegeti sa faceti plata prin aceasta metoda, dupa ce finalizati comanda, veti primi un mail in care o sa aveti toate datele necesare aceste operatiuni, respectiv: titularul contului, contul IBAN, banca.

Aveti posibilitatea sa achitati comanda prin Internet Banking sau la orice Banca.

Dupa ce ati efectuat plata in contul nostru este necesar sa ne trimiteti o copie scanata dupa chitanta OP sau un print screen dupa plata efectuata prin Interne Bancking.


Prin Card Bancar.

Procesatorul de plati este MobilPay.ro. Platile sunt procesate in conditii de maxima securitate direct de catre Mobilpay sau Romcard. Floritimisoara.com nu solicita, nu utilizeaza si nu retine nici o informatie despre cardurile folosite la plata online.


Prin PayPal.

Este o metoda de plata cu card bancar. Trebuie sa aveti un cont de PayPal pentru a efectua o plata. Pentru mai multe informatii vizitati www.paypal.com


Plata Ramburs.

In cazul in care sunteti din Timisoara, aveti posibilitatea sa platiti direct la curier. Curierul se va deplasa la adresa indicata de dvs pentru a incasa plata pentru comanda.

In curand o sa va punem la dispozitie si o metoda de plata cu telefonul mobil, prin sms.

Pentru alte informatii sau intrebari va stam la dipozitie la rubrica contact, la adresa de mail floritimisoara@yahoo.com sau la numarul de telefon : +40 720 644 369.

Livrare gratuita in Timisoara

Telefon +40 720 644 369

Beneficiati de garantie extinsa

Retur comanda

X